Vraa Malerfirma

Malerarbejde og Gulvafslibning udføres til perfektion!

Gulvafslibning Priser

Vrå Malerfirma Gulvafslibning Priser

At fastsætte en pris for gulvafslibning er meget svært, som det allerbedste anbefaler vi at jeg kommer ud og kigger på gulvet, der kan nemlig være mange ting som gør at et gulv ikke sådan lige er til at slibe, endda nogen gange kan det slet ikke lade sig gøre pga tykkelsen af brædderne, eller ekstrem skævhed.

Så for både vores skyld, men bestemt også for din, så er et hurtigt møde hvor jeg inspicere gulvet, helt klart den bedste løsning, så bliver ingen skuffede eller overraskede i sidste ende.

gulvafslibning priser

Man kan udrette en masse med de dyre gulvafslibnings maskiner, men det er trods alt ikke mirakler vi er i stand til at udføre.

Gulvafslibning priser er meget rimelige, holdt op imod at skulle have lavet et helt nyt “rigtigt” trægulv, så er gulvslibning stadig som oftest langt billigere, derudover er charmen selvfølgelig ved et gammelt gulv, tiden sætter jo sine spor, og træet bliver formet efter som det er blevet brugt, et slebet trægulv med lak eller lud, slår til hver en tid et nyt upersonligt gulv!

Så kommer jeg ud og kigger på gulvet, og alt efter hvilken type behandling du ønsker af gulvaet, sammensætter jeg nogen gulvafslibning priser, og du kan i ro og mag finde det som passer til dig og dine behov.

Gulvafslibning priser generelt

Du kan sikkert godt finde en som vil give dig et fast tilbud for xx antal m2, endda uden at have set gulvet vil mange gulvafslibnings personer give dig et godt tilbud, vi har selv prøvet dette i fortiden, og det har tydeligt vist sig at være dybt uprofessionelt, som regel ender det i diskussioner om de satte gulvafslibning priser, eller samarbejdet bliver helt afbrudt, vi har ofte overtaget halv færdige gulve, som enten personen som begyndte arbejdet ikke kunne fuldføre, eller ikke ville fordi hans pris var sat alt for lavt i starten.

Så vi mener det er dybt uprofessionelt at sætte en prise på et gulv uden at have inspiceret det først, ville jo nærmest svare til at sige ja til at lave en hel bil, uden først at have undersøgt standen af denne.

Så vil du have slebet dit gulv, så ring eller skriv til mig, kontakt info kan findes her: Gulvafslibning priser