Vraa Malerfirma

Malerarbejde og Gulvafslibning udføres til perfektion!

Gulvsliber

Gulvsliber

Alle kan jo som sådan kalde sig for gulvsliber, der er ingen specifik uddannelse eller andre krav til at kunne benytte sig af denne titel. Gulvsliber er noget man bliver med tiden, af erfaringen fra udførsel af mange gulvslibninger, lærer man alt om træet, dets struktur, hvilken produkter man skal bruge til behandling osv osv.

Netop derfor er det meget svært for almindelige danskere at slibe deres gulv selv, for selvom man kan kalde sig for gulvsliber, så er det bestemt ikke noget man er dygtig til, vi har overtaget de første 50 gulve fra private, som bare lige troede de kunne høvle gulvet og give det lidt lak, med ren katastrofalt resultat, som oftest bliver det meget dyrere i sidste ende, at ville spare den smule som en professionel gulvsliber tager for arbejdet.

Gulvsliber og redskaber

gulvsliber

Som oftest lejer private gulvafslibnings maskiner i byggemarkeder, disse er som sådan okay maskiner, men os der lever af at slibe gulve, har med tiden fundet ud af vigtigheden af sit udstyr, der er så mange faktorer at tage i betragtning når man snakker om at udføre arbejdet til perfektion.

Sikkerhedsudstyr skal også være i orden, da gamle brædder og gulve kan indeholde ret farlige støvpartikler som man helst ikke skal indånde, derudover er opsamlings udstyr til støvet en stor faktor, hele hjemmet kan blive klistret ind i gammel træ støv, hvis man ikke benytter det rette udstyr.

Husk på: Blot fordi man har en svensknøgle i værkstedet, så kan man ikke bare lige smutte ud og skifte topstykket på bilen, frisk nok at forsøge dette, men som oftest vil det blive langt dyrere i sidste ende.

Derfor foreslår vi at du kontakter os: Kontakt vores gulvsliber her, og får et professionelt tilbud med alt inklusiv, perfekt udført arbejde i sidste ende, og ingen bekymringer om alle de ting som man ikke ved noget om!

Skrevet af en gammel gulvsliber…